2-0 75 min Ricky ass Nikki
2-1 89 min Hönö

Laget: Hampus - Zakaria, Wallnér, Kevin, Nikki - Simon, Erik R, Amber - John P, Jompa, Hultenius
På bänken: Mike, Henke, Ricky
Hönö börjar bäst och skapar några halvchanser. Efter ett tag kommer vi in i matchen och jämnar ut spelet även om Hönö har mest boll skapar de inte så mycket. Jompa vinner en nickduell och Hultenius springer sig fri men får bollen lite för långt ifrån sig och skottet går en bit utanför (och över). Vi bygger upp ett spel bakifrån och Kevin får bollen vid mittlinjen till vänster och slår en lång boll mot John P i straffområdet till höger. John tar ner bollen och skjuter bollen i bortre gaveln.
1-0 i paus där Hönö varit det något bättre laget men vårt försvarsspel blivit bättre och bättre.
Andra halvlek trycker Hönö på. Vi faller lite för tidigt så laget blir lite för långt men försvarsspelet känns stablit. Vi får ett antal omställningar där vi missar sista passningen för frilägen. Hönö har ett par lägen där bl.a. Hampus gör en otrolig dubbelräddning (framför allt den andra räddning). Hampus räddar även ett närskott som i och för sig går nästan rakt på honom men han är där och tar hand om returen. När det är kvarten kvar spelar Henke ut bollen till vänster där Ricky och Nikki kombinerar så att Ricky kommer fri från kanten och lobbar kyligt bollen in i bortre gaveln. Hönö trycker på och efter en frispark i slutminuten trycker in reduceringen. I slutsekunderna får de en frispark till men vi får bort bollen.
Gott med en seger. Försvarsspelet är tillbaka till gammalt god form.